Termeni si conditii

Termeni si conditii

STOCPRO Imports va ofera accesul si utilizarea site-ului www.stocpro.ro sub rezerva acceptarii de catre d-voastra a acestor termeni si conditii (“Termeni & Conditii”). Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul site-ului www.stocpro.ro d-voastra sunteti de acord sa respectati aceste Termene & Conditii. Orice incalcare poate constitui infractiune si va fi urmarita si raportata autoritatilor. Pentru a comanda online accesand www.stocpro.ro trebuie sa aveti domiciliul in Romania si varsta minima de 18 ani. Pot comanda din acest magazin online doar persoanele care si-au creat un cont de utilizator folosind datele personale reale. Finalizarea comenzii presupune obligatia clientului de a ridica de la posta/curier rapid coletul cu produsele comandate si achitarea contravalorii acestuia in maxim 3 zile lucratoare de la primirea avizului de sosire a coletului.

Pretul produselor

Pretul pe care il veti plati este cel afisat pe site la momentul cand ati efectuat comanda.

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face prin Curier Rapid in sistem ramburs. Termenul de livrare este de circa 2 (doua) zile lucratoare, socotit de la data preluarii comenzii dvs. Acest termen este orientativ el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. Livrarea se face la Domiciliul Clientului de catre Curierul Rapid de regula in 24 de ore de la expedierea Comenzii, si poate ajunge la maxim 48 de ore. Pentru specificatii cum ar fi: ora de livrare, adresa sau un punct de reper, va rugam sa introduceti in casuta de Mesaj din sectiunea “Contact”  inainte de depunerea comenzii. Veti fi instiintat prin email de catre noi in ziua in care coletul cu comanda d-voastra a fost expediat (contine AWB). Coletul poate fi ridicat de orice membru al familiei dupa achitarea sumei de plata catre Agentul Curier. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc veti fi instiintat in acest sens. In unele cazuri, produsul comandat poate fi inlocuit cu unul asemanator numai cu acordul d-voastra. Produsul inlocuitor nu se va diferentia din punctul de vedere al caracteristicilor principale de produsul comandat. In cazul in care nu doriti sa pastrati produsul inlocuitor, aveti la dispozitie 10 zile pentru al returna, toate cheltuielile aferente (atat valoarea produsului cat si cheltuielile de livrare si retur) urmand a va fi returnate in termen de max. 30 de zile. Raspunderea pentru orice deteriorare cauzata produsului, coletului sau pachetului trimis de catre noi, revine societatii de curierat sau transportatorului comform legislatiei in vigoare. Produsele vor fi inlocuite de catre noi daca se va face dovada culpei curierului si vom fi instiintati in timp util.

Tarife livrare

Livrarea produselor se face prin Fan Courier Express

Taxe trasport in functie de colete:

  • 29.50 Ron cu TVA pentru primul kg /destinatie;
  • 2,02 Ron cu TVA pentru fiecare kg suplimentar;
  • 1,10 Ron cu TVA pentru fiecare km efectuat in cazul expeditiilor in afara retelei FAN COURIER EXPRESS
  • asigurare – 1% din valoare.

Tarifele pot suferi modificari in functie de actualizarile facute de firma de curierat.

Costul transportului prin curierat rapid este valabil doar pentru localitatile in care are punct de lucru FanCourier. Detaliile vor fi stabilite telefonic. Returul rambursurilor cu valoare – 11.50 RON + 1% din valoare.

Ne asumam dreptul sa nu onoram acele comenzi care nu prezinta suficienta seriozitate. Nu suntem obligati sa dam nici un fel de explicatii in acest sens si nici sa anuntam decizia noastra cu privire la aceasta problema.

Raspunderea

Nu ne asumam nici o responsabilitate si nu putem fi facuti vinovati de nici un prejudiciu rezultat in urma accesarii informatiilor prezentate in acest site sau in urma folosirii produselor achizitionate prin intermediul acestui site.

Obligatiile clientului

Clientul are obligatia sa ofere date corecte si sa ridice coletul cu plata pretului de rigoare.

Returnarea produselor

In cazul in care produsul/produsele achizitionate nu prezinta calitatea si caracteristicile prezentate la vanzare, va rugam sa le returnati in termen de 14 zile impreuna cu ambalajul original. Daca ati primit un produs care prezinta un defect ce nu era explicit mentionat pe site va rugam sa ne contactati. Daca consideram ca acel produs nu mai intra in circuitul comercial va rambursam prin cont bancar valoarea produsului fara al mai returna. Produsele pot fi returnate in termen de maxim 14 zile de la data preluarii coletului de catre d-voastra.

Situatii speciale

In cazul unui retur (colet livrat si neridicat chiar si in lipsa avizului) se pot lua urmatoarele decizii:

  • solicitarea platii in avans a viitoarelor colete;
  • solicitarea platii tuturor cheltuielilor aferente livrarii anterioare;
  • refuzul de a mai livra colete catre acea persoana.

Modificari

Termenii si conditiile pot fi modificate fara o anuntare prealabila, varianta in vigoare fiind mereu disponibila pe site.

Garantia Produselor. Stocpro Imports SRL ofera produsele cu garantia  legala de 24 de luni .In cazul in care un anumit produs beneficiaza de o garantie extinsa din partea producatorului ,acest lucru va fi mentionat pe site. Pentru a beneficia de garantia extinsa este necesar sa va inregistrati pe siteul producatorului. Contactati-ne pentru detalii.