Garantia Produselor

Garantia Produselor

Produsele comercializate au garanţie 24 de luni conform legilslatiei în vigoare in România. In situatia in care unele produse au o garantie extinsa acordata de producator, aceasta va fi mentionata pe site. Pentru a beneficia de garantia extinsa este necesara inregistrarea produsului respectiv pe site-ul producatorului.

Garanţia produselor se acorda conform legilor in vigoare (Legea 449/2003 si OG 21/1992) și se referă la defecte de fabricaţie sau vicii ascunse ale materialelor. Nu se acorda garanţie în cazul nerespectarii instructiunilor de folosire a produsului, depozitarii sau manipularii necorespunzatoare ,sau pentru părţile consumabile.

În cazul în care se descopera defectiuni ale produsului ,sau produsul nu corespunde calititativ, vă rugăm să ne contactați în vederea reparatiei sau înlocuirii produsului. Produsele vor fi returnate numai dupa ce ne-ati notificat in prealabil problema si aveți confirmarea noastră.

Va rugam ca produsele returnate pentru inlocuire sau returnare definitivă, să le trimiteți în ambalajul original, cu toate etichetele, accesoriile,curate ,fără urme de folosire ,inclusiv factura de cumparare. Costul returnării va fi suportat de către cumpărător, iar returnarea banilor dacă este cazul se va efectua în termen de max. 30 de zile de data primirii produsului in contul furnizat de cumparator.