Despre Noi

Stocpro Imports SRL are sediul central Onesti. Suntem specializati in echipamente, alimente si accesorii pentru camping, drumetii, expeditii si pentru situatii generale de urgenta. Produsele noastre sunt alese pe categorii si sunt de cea mai buna calitate. In cazul produselor alimentare suntem in permanenta cautare de produse naturale, nemodificate genetic (Non GMO) cu calitati nutritive ridicate, cu volum redus.  Intreaga noastra gama de produsele este ideala pentru calatorii, expeditii, activitati sportive, vanatoare, pescuit, pe ambarcatiuni, etc dar si pentru uzul in timpul activitatilor normale zilnice. De exemplu, avem filtre portabile de apa care pot fi folosite atat in aer liber (pentru filtrarea si purificarea apei din orice sursa de apa dulce), dar care pot fi folosite si acasa, la birou si oriunde aveti nevoie sa filtrati apa. In general costul filtrelor (pe durata de “viata” a cartusului filtrant- capacitatea de filtrare) este mult mai economic decat contravaloarea aceleasi catitati de apa imbuteliata (nefiltrata) de la magazin. Folosind filtrele protejati natura.

Suntem bucurosi sa anuntam ca de curand am semnat un Contract de Distributie exclusiva pe teritoriul Romaniei, cu Katadyn Deutschland. Suntem convinsi ca intreaga gama de produse Katadyn, vor fi primite foarte bine pe piata interna.
Deasemea in 2012 am devenit reprezentanti exclusivi pe Romania a firmei Legacy Foods din USA.
Vizitati periodic siteul nostru sau inregistrati-va aici sa primiti oferte cu noi produse in email.

STOCPRO Imports SRL Str Cauciucului 7-3 Onesti 601124 Jud Bacau RO  J4/978/26092012 CUI RO30709382  Adresa Postala: Str Muncii nr.2 bis  CP3  OP1  Onesti 601031 Jud Bacau Romania                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   Daca aveti intrebari pentru noi va rugam contactati-ne la telefon 0728.373.067 sau email la: [email protected]  Desemenea puteti sa ne contactati direct prin pagina “Contact”.

Pentru intrebari referitoare la produse va rugam contactati-ne la telefon  0728.373.067  sau trimiteti un email la: [email protected]

QR Code – www.stocpro.ro