Confidentialitate

STOCPRO Imports SRL in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.stocpro.ro respecta caracterul privat si securitatea informatiei furnizate de catre dumneavoastra atunci cand utilizati acest website, inclusiv a datelor cu caracter personal, scop in care a creat si aplica prezenta Politica de confidentialitate. Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si Conditiilor de utilizare si Politicii de Confidentialitate, implica acceptul explicit al d-voastra cu privire la acestea si reprezinta intreaga intelegere (contractul) dintre parti.

STOCPRO Imports SRL isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul website-ului www.stocpro.ro, care va fi denumit generic, in mod individual “Site”, precum si Politica de Confidentialitate si Termenii si Conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila. De aceea, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Colectarea de date cu caracter personal

Site-ul www.stocpro.ro poate colecta de la d-voastra date cu caracter personal dar numai cu acordul d-voastra si daca ni le furnizati voluntar. Folosim datele cu caracter personal colectate in urmatoarele scopuri:

  • pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor d-voastra;
  • pentru a livra servicii precum buletinele de stiri sau produsele pe care le-ati cerut sau achizitionat;
  • pentru a ne ajuta sa cream si sa publicam continutul cel mai relevant pentru d-voastra.

In diferite sectiuni din site se gasesc linkuri pentru a ne trimite un mesaj email. Adresa d-voastra de email este folosita pentru a va trimite un raspuns si mesajul d-voastra este retinut pentru referinte viitoare in cazul in care decideti sa ne contactati din nou.

STOCPRO Imports SRL poate dezvalui datele cu caracter personal catre terti daca acest lucru este cerut de lege sau in cazurile de buna credinta in care aceste actiuni sunt necesare pentru:

  • conformarea la rigorile legii;
  • protejarea si apararea drepturilor de proprietate ale STOCPRO Imports SRL si a site-lui sau web;
  • actionarea in circumstante de urgenta pentru protejarea sigurantei personale a angajatilor, utilizatorilor de produse sau servicii, sau a persoanelor publice.

STOCPRO Imports SRL nu vinde, schimba sau inchiriaza date cu caracter personal catre terti.

Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul www.stocpro.ro in urmatoarele scopuri:

  • facturarea produselor comandate de catre dumneavoastra;
  • livrarea acestor produse.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigii/dispute privind fraudele la plata catre urmatorii destinatari: Bancile implicate in platile online, Organismele Internationale de Carduri si Furnizori de servicii/produse, respectiv conform prevederilor Legii 677/2001, catre institutiile abilitate.

Utilizarea datelor statistice si datelor anonime

STOCPRO Imports SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in calitatea sa de operator in urmatoarele scopuri:

  • realizarii de analize/rapoarte;
  • realizarii de informari;
  • publicarii, promovarii, ofertarii produselor oferite de catre STOCPRO Imports SRL oferite prin intermediul siteului www.stocpro.ro.

Impunerea acestei Politici de Confidentialitate

Daca aveti intrebari legate de Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de catre STOCPRO Imports SRL  si care va privesc direct, va rugam sa ne contactati.

Va multumim.